Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

MiddagViering: Mozes de leider

MiddagViering: Mozes de leider

De MiddagViering staat in het teken van Mozes: wees de leider die je wil volgen. Het is een vooruitblik en een onderbouwing van de musical die ingestudeerd wordt door een groep mensen en die uiteindelijk leidt tot twee optredens in theater De Willem. 

De MiddagViering maakt deel uit van de ontdekkingstocht, waarin het leiderschap van Mozes centraal staat. We denken bij Mozes vaak aan die twee keer 40 jaar door de woestijn, het steeds weer opstaan van het volk dat terug wil naar de vleespotten van Egypte, en aan een Mozes die het water uit de berg slaat van woede. Maar het leiderschap van Mozes is altijd onderbelicht geweest.

Hij moest de grote Leider worden want hij had de profetie daarover zelf opgeschreven. Je kunt je daarbij de vraag stellen: is Mozes de leider die zichzelf wil volgen? Bijzonder is het dat Mozes voor zichzelf eerst helemaal niet de leider was die hij zou volgen. Hij is vol twijfel. 

Reden genoeg om uw oor te luisteren te leggen bij de MiddagViering.

Wanneer?
16 september 2018 van 17.00 tot 18.15 uur
Organisator
Geref. Kerk 'De Morgenster'
Locatie:
Muilwijckstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.