Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop KinderBouwplaats op de Westpolder

Verbouwing Westpolder
In winkelcentrum Westpolder is men bezig met verbouwen. Omdat winkelcentrum Westpolder het leuk vindt om juist de kinderen mee te laten bouwen, heeft zij voor hen een echte mini bouwplaats gemaakt. In deze kinderbouwplaats zal t/m het einde van de verbouwing iedere maand een leuke doe-workshop worden georganiseerd.

Workshop KinderBouwplaats 
Vandaag vindt er weer een workshop plaats. Alle kinderen mogen gratis meedoen en er is altijd professionele begeleiding (Het Familiehuis) bij om de kinderen te helpen. Vandaag is er weer een leuke workshop voor de kinderen.

Wanneer?
15 september 2018 van 10.30 tot 14.30 uur
Organisator
Winkelcentrum Westpolder
Locatie:
Jan van Goyenstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.