Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Tekencursus voor beginners

Het Gerbrandy-Atelier start op 10 september weer de tekencursus voor belangstellenden zonder tekenervaring. Cursisten raken vertrouwd met potlood en papier, door het tekenen van lijnen, schaduw en perspectief. Het leren zien van eenvoudige vormen en het natekenen hiervan.

De cursus bestaat uit vier wekelijkse lessen van 9.00 tot 11.00 uur. We starten op maandag 10 september, het bijwonen van de eerste les is wel vereist. De locatie is de Brederodezaal van Rivas aan Markt. De kosten bedragen € 50,00, inclusief materialen en koffie.

Aansluitend hierop is de mogelijkheid voor de cursus ‘Tekenen Vervolg’ en daarna een schildercursus. Deze vervolgcursussen bestaan elk uit vier lessen. Hierna kunnen cursisten aansluiten bij de teken- en schildergroep ‘Vrije Technieken’.

De cursus wordt al 30 jaar gegeven door Greetje de Vroomen.
Belangstellenden kunnen zich bij haar opgeven 078 615 2943

Foto: Dieter de Vroomen

Wanneer?
10 september 2018 van 09.00 tot 11.00 uur
Organisator
Het Gerbrandy-Atelier - Greetje de Vroomen
078 615 2943
Locatie:
de Brederodezaal van Rivas aan Markt 24
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.