Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond - Loopgroep voor beginners

Atletiekvereniging Passaat start in september 2018 wederom met een nieuwe loopgroep voor beginners
Op zaterdag 15 september 2018 om 9.30 uur start bij AV Passaat Papendrecht de eerste training op de atletiekbaan aan de Andoornlaan. Elke training zal ongeveer 1,5 uur duren.

De loopgroep is bedoeld voor volwassenen die geen of slechts een bescheiden loopervaring hebben. Conditie verbeteren kan niet in één training maar zal in een periode van ongeveer drie maanden plaatsvinden. Na die drie maanden wordt het project afgesloten door deel te nemen aan een loop over een afstand van 5 kilometer. Na die periode kan zonder bezwaar aangesloten worden bij de bestaande loopgroepen van Passaat.

Onder  begeleiding van gediplomeerde trainers wordt het prestatievermogen langzaam opgebouwd. De training wordt op dinsdag, donderdag en zaterdag gegeven. Tot eind december traint de beginnende loper drie keer per week. Het loopvermogen is in december zodanig (ca. 1 uur achter elkaar lopen) dat aangesloten kan worden bij de bestaande trainingsgroepen. Iedereen vanaf 18 jaar kan meedoen. De kosten voor deze training zijn in het kwartaallidmaatschap van de vereniging inbegrepen.

Informatieavond
Op donderdag 6 september, aanvang 20.15 uur, wordt tijdens een informatiebijeenkomst toelichting gegeven over de trainingen, kleding, schoeisel en een aantal praktische zaken in de kantine van Passaat.

Op zaterdag 15 september kan zonder vooraanmelding gestart worden met de eerste training. Aanmelden of nadere informatie via gschut@telfort.nl. Informatie over deze training en de vereniging op www.avpassaat.nl.

Wanneer?
6 september 2018 van 20.15 tot 00.00 uur
Organisator
AV Passaat
Locatie:
Sportpark Oostpolder, Andoornlaan 38
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.