Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Startviering Chr. Onderwijs Papendrecht

Startviering Chr. Onderwijs Papendrecht

Vanavond komen de Papendrechtse VCOPS - scholen en de Lage Waard samen om met ouders, kind(eren), leerkrachten en wie wil God's Zegen te vragen voor het nieuwe schooljaar. Iedereen is van harte welkom!

De viering begint om 19.00 in de Bethlehemkerk.
Het thema is "Samen Bouwen"
ds. Birke Rapp houdt de vertelling.
Creative verleent haar medewerking.

Wanneer?
6 september 2018 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Herv. Gem. 'Bethlehemkerk'
Locatie:
Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.