Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wethouder Corine Verver bij De Werkbank

Het college gaat werken op locatie. Dat betekent dat telkens een andere wethouder op een locatie in Papendrecht aanwezig is om mensen te ontmoeten, te horen wat er leeft binnen Papendrecht en 'zichtbaar nabij' het gesprek aan te gaan.

Als eerste is wethouder Corine Verver op donderdag 6 september van 14.00 tot 16.00 uur aanwezig bij De Werkbank. U bent van harte welkom om haar daar te spreken.

Corine: 'Ik vind het heel mooi om te gast te mogen zijn bij De Werkbank. Bent u in de buurt en wilt u mij spreken?  U bent van harte welkom met uw vraag, klacht, idee of wat u ook met mij wilt bespreken. Het kan gaan over elk onderwerp. In ieder geval ben ik zeer geïnteresseerd in uw mening als het gaat over onderwerpen waar ik verantwoordelijk voor ben binnen het college van burgemeester en wethouders: burgerzaken, dienstverlening, cultuur, burgerparticipatie, wijkteam (Sterk Papendrecht), Wmo, volwassenenzorg, evenementen en omgevingsvisie.'

De Werkbank is een stichting door en voor werkzoekenden. Tijdens het wekelijks Werkcafé helpen zij elkaar bij het vinden van werk (betaald of onbetaald) of het starten van een bedrijf. Het werkcafé is elke week geopend op donderdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Wanneer?
6 september 2018 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
De Werkbank
Locatie:
Kattestaart 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.