Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Seminar Balkenende: Nederland = Anders

Vandaag komt oud-Minister President Jan Peter Balkenende naar Papendrecht voor een seminar, dat wordt georganiseerd door Stichting Anders.

Robert de Heer is enthousiast: "Eind vorig jaar hebben we hem benaderd en hij was direct enthousiast over het werk van ANDERS. Hij besloot om belangeloos mee te werken aan de avond die we natuurlijk vanaf nu overal onder de aandacht gaan brengen.
9 jaar lang was hij de minister-president van dit land. Daarnaast was hij partner bij EY en is hij daar nog steeds senior adviseur, is hij voorzitter van de Maatschappelijke Alliantie, en is hij hoogleraar Governance, Insitutions and Internationalisation aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Kortom een man met een berg aan rijke ervaring op gebied van leiderschap, bestuur, advies en met een hart voor de samenleving."

Thema's die hij zal bespreken zijn onder andere:
• Goed bestuur van organisaties en bedrijven
• Samenwerking tussen ondernemingen, overheid en goede doelen.

Kaartverkoop
De officiële kaartverkoop gaat 7 maart van start. Het wordt een geweldige avond om met relaties te bezoeken. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Datum:          Woensdagavond 5 september 2018
Locatie:         Apollo Hotel Papendrecht
Aanvang:      19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur
Einde:           22.00 uur
Kaarten:        zijn te koop via de website

De opbrengst van de avond komt geheel ten goede aan het werk van ANDERS.

Wanneer?
5 september 2018 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Stichting Anders
Locatie:
Apollo Hotel, Burgemeester Keijzerweg 100
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.