Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open repetitie bij Asaf Papendrecht

Open repetitie bij Asaf Papendrecht

Vandaag zal Asaf haar repetities weer hervatten. Kom mee repeteren tijdens deze open repetitie. Of kom lekker luisteren. Het is geheel vrijblijvend en wie weet, als u het net zo leuk vindt als de huidige Asaf leden, dan zult u zeker nog menig maandagavondje in de repetitie locatie De Ark in Papendrecht door brengen!

Voor meer informatie of aanmelden voor de open repetitie kunt u contact opnemen met de secretaris Ina 't Jong.

Wanneer?
3 september 2018 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Asaf Papendrecht - Secr. Ina 't Jong
078-6159475
asafpapendrecht@upcmail.nl
Locatie:
in de Ark, Rubensstraat 35
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.