Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Frank Krake in de bibliotheek

Frank Krake in de bibliotheek

Woensdagavond 11 juli 2018 maken in de Papendrechtse bibliotheek aan de Veerweg onder auspiciën van de Culturele Raad Papendrecht een auteur van naam en faam en een singer-songwriter van grote allure en expressie hun opwachting.

Het gaat om Frank Krake, die zich recent onderscheidde met zijn non-fictieve werk De laatste getuige en om Celeste Liberty, die zich als 21-jarige bij haar luisterliedjes laat inspireren door artiesten als Bob Dylan en James Taylor.

De bijeenkomst van de CRP is op 11 juli en begint om 20.00 uur in de bibliotheek, waarbij de zaal open is vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn voor 2,50 euro te koop aan de balie.

Krake heeft aangegeven dat hij bij meer dan 25 belangstellenden vanuit Hengelo naar Papendrecht komt.

Afbeelding: Voorkant van het boek van Frank Krake "De laatste Getuige".

Wanneer?
11 juli 2018 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Culturele Raad Papendrecht
Locatie:
Bibliotheek Papendrecht, Veerweg 135
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.