Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pleinparty obs de Knotwilg - Summertime-Sing and Swing

Pleinparty obs de Knotwilg - Summertime-Sing and Swing

De Pleinparty 2018 is als vanouds op de laatste woensdagavond van het schoolseizoen.
Een feest voor kids en door kids uit alle groepen.
De begeleidingsband is Dad & the Studs.
Entree is gratis.

Dit keer is het ook afscheid nemen van meester Hendrik-Jan en juf Dini
Alle vrienden en kennissen, oud-leerlingen die in de klas hebben gezeten bij meester HJ en juf Dini en hun ouders en ieder ander die ooit op of voor het Pleinparty-podium van de Knotwilg heeft gestaan: kom dit afscheid meebeleven!

Wanneer?
11 juli 2018 van 18.00 tot 21.00 uur
Locatie:
Obs de Knotwig aan de Moerbeihof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.