Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag Sportcentrum Physique

Open dag Sportcentrum Physique

Vandaag is er een open dag bij Sportcentrum Physique. Komt u ook kennismaken?

Sportcentrum Physique is een sportschool waar je zeven dagen per week onbeperkt kunt trainen. Door de variatie aan (groeps)lessen is er voor jong en oud gericht aanbod. Onder andere: Spinning, Bodypump, Zumba, Body Balance en Cardioboxing. Voor kinderen is er Zumba Kids en er zijn Dance Freaks lessen.

Als je deel wilt nemen aan een proefles tijdens de open dag, meld je dan aan bij de balie.

Wanneer?
8 juli 2018 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Sportcentrum Physique
078 – 6414340
info@sportcentrumphysique.nl
Locatie:
Lisbloemstraat 11
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.