Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing: Praag

Lezing: Praag

Op zijn eigen boeiende wijze vertelt Math Osseforth over deze prachtige stad. Tijdens een virtuele wandeling door Praag, hoort u van alles over de burcht, de grote pleinen en komt u langs de kerken en over de brug die alles verbindt. Het wordt een wandeling vol verhalen over de Golem en Jugendstil, over Hus en Kafka, over Maria en alchemie; kunst, geschiedenis, godsdienst en oorlog komen samen in deze prachtige stad, die vele eeuwen lang het centrum van Europa was en het lot van Europa bepaalde.

Dinsdag 10 april 2018
Prijs: € 17,50
Door: Dhr. M.H.J. (Math) Osseforth
Tijd: 19:30 - 21:30 uur
Inschrijven kan via de website of door te bellen met 078-6154764.

Wanneer?
10 april 2018 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.