Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Struintocht voor kinderen in de basisschoolleeftijd

Struintocht voor kinderen in de basisschoolleeftijd

Tijdens de winter toch al het voorjaar ontdekken?
We maken een wandeling in het bos en gaan, onder leiding van een gids, op zoek naar nesten van vogels, bomen die al gezwollen knoppen he1bben, kleine diertjes die weer gaan leven, bloemen die bloeien en nog veel meer. Kom naar de Natuur- en Vogelwacht Alblasserwaard en kom er achter wat er allemaal te vinden is in het winterbos! 

Deze struintocht door het bos is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Ouders zijn uiteraard ook welkom. Kinderen van 4 en 5 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen. 

De kosten bedragen € 2,50 per kind en dat is inclusief een glaasje limonade. Graag van tevoren opgeven, naam en leeftijd kind, via jeugd@nvwa.eu.

Wanneer?
28 februari 2018 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
jeugd@nvwa.eu
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.