Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Training ‘Ik en de anderen’ voor mantelzorgers

Training ‘Ik en de anderen’ voor mantelzorgers

De Training ‘Ik en de anderen’ voor mantelzorgers
Van u als mantelzorger wordt veel gevraagd. Er rusten veel zorgtaken op uw schouders en er moet veel geregeld worden. Om hulp vragen is lastig, ook omdat u steeds weer moet uitleggen hoe, wat en waar. U doet het dan maar liever zelf. Daarnaast krijgt u ook nog te maken met allerlei adviezen en meningen van mensen die geen idee hebben wat er speelt. U voelt zich niet begrepen en vindt het ook lastig om duidelijk te maken waar u behoefte aan heeft. Eenzaamheid en overbelasting liggen op de loer.
In de cursus ‘Ik en de anderen’ leert u
• duidelijk te maken waar u behoefte aan heeft.
• op een goede manier kritiek te geven en te ontvangen.
• waardevolle contacten op te bouwen
Trainer:  Lia van den Berg, Verbeeldend therapeut bij NeCo.
Datum training: woensdagochtend 13 februari,,20 februari, 27 februari 2018
Tijdstip: 10.00-12.30 uur
Locatie: Seringenstraat 16, 3353 VJ Papendrecht
Aanmelden of vragen bij BWI-Papendrecht, s.joemai@bwi-papendrecht.nl

Wanneer?
Van 13 februari 2018 10.00 uur tot 27 februari 2018 12.30 uur
Organisator
BWI Papendrecht
615 47 41
info@bwi-papendrecht.nl
Locatie:
Dienstencentrum Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.