Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lenteknutselen in de bibliotheek (4-12 jaar)

Lenteknutselen in de bibliotheek (4-12 jaar)

In Bibliotheek Papendrecht is vandaag weer een activiteit. Kinderen kunnen komen knutselen rondom het thema " Lente".  Anita van Workshops4kids helpt je bij het maken van de knutsel. Deze middag kun je een memoclip schaapje maken die je helemaal in de lentesfeer brengt. Ook kun je kiezen voor een paashaas met een mandje, natuurlijk horen hier lekkere eitjes bij!De kosten zijn Euro 2,50 per stuk.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Papendrecht
Datum en tijd: Donderdag 22 februari tussen 15.30 - 17.00 uur inloop
Kosten: €2,50 per item

Wanneer?
22 februari 2018 van 15.30 tot 17.00 uur
Organisator
Bibliotheek Papendrecht
Locatie:
Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.