Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Aangepaste dienst (ICAP) - Ik zie, ik zie...

Aangepaste dienst (ICAP) - Ik zie, ik zie...

Voor wie er nog niet bekend mee is: deze kerkdienst wordt voorbereid in samenwerking met de Interkerkelijke Commissie Aangepaste Diensten (ICAP) Papendrecht. We passen de diensten dan aan op onze broeders en zusters met een verstandelijke beperking.

Thema in deze dienst is: ‘ Ik zie, ik zie wat jij niet ziet '

Ds Johan Duister zal de prediking verzorgen.

Na de dienst is er gelegenheid om samen een kopje koffie of thee te drinken.

De kerk is open vanaf 10.00 uur.

Wanneer?
18 februari 2018 van 10.30 tot 00.00 uur
Organisator
ICAP - Nel Matena
078-6150139
Locatie:
in de Bethlehemkerk aan de vd Palmstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.