Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Algemene verzamelbeurs / Postzegelbeurs

Algemene verzamelbeurs / Postzegelbeurs

Op de verzamelbeurs kunt u:

  • oude en nieuwe ansichtkaarten,
  • Wereld-, Euro- en Guldenmunten,
  • Nederland- en Wereldpostzegels,
  • bankbiljetten,
  • winkelwagenmuntjes,
  • speldjes,
  • balpennen,
  • sleutelhangers,
  • scheepvaartspullen
  • en nog veel meer verschillende verzamelobjecten vinden.

Kom kijken en overtuig u zelf van het ruime aanbod. Entree en parkeren gratis.

In de beneden zaal is er gelijktijdig met de algemene verzamelbeurs een grote postzegelverzamelbeurs, waar u heel veel postzegels kunt vinden, van een stuiver-, Nederland-, Persoonlijke-, wereld-, motiefzegels tot eerste dag enveloppen en ook postzegelboekjes. Kortom te veel om op te noemen. Ook de postzegelbeurs is open van 10:00 uur tot 15:00 uur en de toegang is gratis.

Wanneer?
17 februari 2018 van 10.00 tot 15.00 uur
Locatie:
in zalencentrum De Palm Van de Palmstraat 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.