Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Training ‘Ik en de anderen’ voor mantelzorgers

Start Training ‘Ik en de anderen’ voor mantelzorgers

Van u als mantelzorger wordt veel gevraagd. Er rusten veel zorgtaken op uw schouders en er moet veel geregeld worden. Om hulp vragen is lastig, ook omdat u steeds weer moet uitleggen hoe, wat en waar. U doet het dan maar liever zelf. Daarnaast krijgt u ook nog te maken met allerlei adviezen en meningen van mensen die geen idee hebben wat er speelt. U voelt zich niet begrepen en vindt het ook lastig om duidelijk te maken waar u behoefte aan heeft. Eenzaamheid en overbelasting liggen op de loer.

In de cursus ‘Ik en de anderen’ leert u
• duidelijk te maken waar u behoefte aan heeft.
• op een goede manier kritiek te geven en te ontvangen.
• waardevolle contacten op te bouwen

Trainer:  Lia van den Berg, Verbeeldend therapeut bij NeCo.
Datum training: dinsdagochtend 13 februari, 20 februari, 27 februari 2018
Tijdstip: 10.00-12.30 uur
Locatie: Seringenstraat 16
Aanmelden of vragen via email

Wanneer?
13 februari 2018 van 10.00 tot 12.30 uur
Organisator
Sterk Papendrecht
s.joemai@bwi-papendrecht.nl
Locatie:
Seringenstraat 16
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.