Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Netwerkbijeenkomst Vrijwilligerspunt

Netwerkbijeenkomst Vrijwilligerspunt

Zoekt u samenwerking met andere vrijwilligersorganisaties in Papendrecht?
Bestuurders, coördinatoren en andere leidinggevenden binnen vrijwilligersorganisaties zijn van harte uitgenodigd om hun netwerk uit te breiden.

Gemiva-SVG Variant biedt voor deze netwerkbijeenkomst onderdak aan. Graag geven we onze gastheer/vrouw de mogelijkheid zichzelf aan u te presenteren, waarna een ieder informeel in de gelegenheid is om met elkaar in gesprek te gaan.

De netwerkbijeenkomst is een mooie gelegenheid om andere organisaties, hun diensten, mensen, doelgroep en visie, beter te leren kennen. Vaak is er een overlap tussen activiteiten en doelgroep tussen de organisaties onderling. Afstemmen is dan van wederzijds belang en komt zowel de kwaliteit van de dienstverlening als de efficiëntie van het werk en de inzet van medewerkers en vrijwilligers ten goede.

Wanneer?
8 februari 2018 van 16.00 tot 18.00 uur
Organisator
Vrijwilligerspunt (onderdeel van Sterk Papendrecht)
078-6154741
vrijwilligers@bwi-papendrecht.nl
Locatie:
Gemiva-SVG Variant, Albert Schweitzerstraat 137
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.