Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Presenteren d.m.v. theatertechnieken (2 lessen)

Start Presenteren d.m.v. theatertechnieken (2 lessen)

Moet je regelmatig spreken binnen of voor een groep? Dan is deze korte cursus aan de Volksuniversiteit Papendrecht een aanrader.
In 2 lessen op woensdag 7 en 14 februari worden technieken aangereikt die je meer leren over communicatie en presenteren.

“Wat wil je eigenlijk zeggen?" en "Hoe breng je dat over?"
Met methoden uit het theater leer je op een creatieve manier je communicatieve vaardigheden vergroten. Je wordt je bewust van hoe je overkomt, wat je uitstraalt en welke vooroordelen je weg kunt nemen bij de ander. Actief luisteren (verbale communicatie) en actief kijken (non-verbale communicatie) naar jezelf en naar de ander vormen de basis van acteurstrainingen. Deze acteurstrainingen worden als middel ingezet om te werken aan je eigen manier van overtuigen, focussen en presenteren. Uiteindelijk ontdek je je eigen stijl van presenteren!
Deze cursus is een actieve cursus. Je gaat direct 'op de vloer' aan de slag, zonder teveel te blijven hangen in theorie.

Prijs: € 62,50. Inschrijven kan telefonisch en via de website

Wanneer?
7 februari 2018 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.