Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopbijeenkomst zeven vrije kavels in de Tiendzone

Inloopbijeenkomst zeven vrije kavels in de Tiendzone

Binnenkort start de verkoop van zeven vrije kavels in de Tiendzone
Voor belangstellenden organiseert de gemeente Papendrecht een inloopbijeenkomst. Deze vindt plaats op woensdag 7 februari tussen 17.00 en 18.30 uur. U kunt binnen deze tijden binnenlopen op het door u gewenste tijdstip. U kunt doorlopen naar de ruimte op de 1e verdieping van het gemeentehuis.

Tijdens de bijeenkomst kunt u zich laten informeren over de kavels, de vereiste beeldkwaliteit, de biedingsprocedure en de inschrijfvoorwaarden. Na afloop krijgt u een brochure en overige bijbehorende stukken mee zodat u alles nog eens rustig kunt bekijken.

Deze documenten zijn ook vanaf 6 februari te downloaden via de website van gemeente Papendrecht.

De verkoop van de kavels vindt plaats via een biedingsprocedure, waarvoor gesloten biedingen bij de notaris dienen te worden uitgebracht. De volgorde van binnenkomst is niet bepalend. U kunt vanaf 7 februari tot en met 21 maart 17.00 uur een bieding bij de notaris uitbrengen. De vervolgstappen na het uitbrengen van een bieding worden beschreven in de hierboven genoemde documenten. Op 4 april worden in een besloten zitting de biedingen door de notaris geopend.

Wilt u zich aanmelden voor de inloopbijeenkomst?
Stuur dan een mail naar mevrouw C. van der Vlies onder vermelding van het aantal personen.
Ook als u na de inloopbijeenkomst en het doornemen van de brochure en bijlagen nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met mevrouw C. van der Vlies. 

Wanneer?
7 februari 2018 van 17.00 tot 18.30 uur
Organisator
Gemeente Papendrecht
Locatie:
in het gemeentehuis, Markt 22
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.