Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Huis de Lage Waard (vmbo/th)

Open Huis de Lage Waard (vmbo/th)

Samen met je ouders kun je sfeer proeven in de gebouwen van de Lage Waard. Je doet mee met proeflessen en kunt vragen stellen aan leerlingen. Vragen over schoolzaken beantwoorden we in verschillende presentaties. Zorg dat je erbij bent, zodat je niets hoeft te missen!

  • Open Huis vmbo/th: dinsdag 6 februari van 18.30 tot 21.00 uur
  • Open Huis havo/vwo: woensdag 7 februari van 18.30 tot 21.00 uur

Meer informatie over de school vindt u op de website

Wanneer?
6 februari 2018 van 18.30 tot 21.00 uur
Organisator
De Lage Waard, locatie Keijzerweg
Locatie:
Burgemeester Keijzerweg 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.