Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Jacques Wallage: De veranderende rol van het raadslid in het openbaar bestuur

Lezing Jacques Wallage: De veranderende rol van het raadslid in het openbaar bestuur

Vandaag geeft Jacques Wallage op Drechtstedendinsdag in Papendrecht een lezing over de veranderende rol van het raadslid in het openbaar bestuur. Deze unieke lezing is van 17.00 uur tot 18.30 uur in het gemeentehuis van Papendrecht en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Jacques Wallage
‘Besturen is steeds meer het activeren van andermans verantwoordelijkheid’. Dat stelt oud-burgemeester van Groningen en prominent PvdA-politicus Jacques Wallage in een essay in Binnenlands Bestuur. ‘Het Nieuwe Besturen vraagt om bescheiden politici, nieuwsgierige ambtenaren en voor betrokken burgers: ruimte voor zelfbestuur. Dan wordt democratie meer dan politiek alleen.’

Op uitnodiging van de Drechtraad neemt Wallage u vanuit zijn expertise en ervaringen in zijn lezing graag mee in de veranderde rol van het openbaar bestuur en daagt hij u uit om hierover van gedachten te wisselen.

Aanmelden
U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via regiogriffie@drechtsteden.nl of tel: 078 – 770 3959.

Wanneer?
6 februari 2018 van 17.00 tot 18.30 uur
Organisator
de Drechtraad
078 – 770 3959
regiogriffie@drechtsteden.nl
Locatie:
in het gemeentehuis, Markt 22
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.