Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffieconcert met Simon van Dalen

Koffieconcert met Simon van Dalen

Vandaag organiseert de sectie Muziek van de St. Culturele Raad in samenwerking met Rivas een koffieconcert in de serie "Aangenaam Goud". Het concert vindt plaats in Rivas woonzorgcentrum De Waalburcht. Verse koffie en thee staan voor u klaar vanaf 10:00 uur en de toegang is geheel gratis.

Voor u treedt op de in Papendrecht en omstreken zeer bekende dirigent, muziekdocent en voormalig organist van de Bethlehemkerk, Simon van Dalen. Simon speelt voor u een programma dat van alles wat en rijk van inhoud is. Hij speelt klassiekers als ‘Für Elise’ van Beethoven en ‘An der schönen blauen Donau’ van Strauss tot een medley van volksliedjes als ‘Kortjakje’ en ‘Boer uit Zwitserland’.

Wanneer?
3 februari 2018 van 10.30 tot 11.15 uur
Locatie:
Woonzorgcentrum De Waalburcht, Kleine Waal 6
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.