Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Olijfolie Manolakis Proeverij bij LOES

Olijfolie Manolakis Proeverij bij LOES

Vandaag is House Of Crete bij LOES aanwezig om u meer te vertellen en te laten proeven van Olijfolie Manolakis uit Kreta. Een milde olijfolie die je kunt gebruiken:

  • om in te bakken,
  • om warme en koude gerechten mee aan te maken,
  • bij salades,
  • met brood en
  • (zelfs) voor je huid!

Naast Olijfolie kunt u verrukkelijke olijven proeven, ontdek de olijfhouten kunstwerkjes die gemaakt worden uit oude olijfbomen die afgeschreven worden door de natuur en unieke kruiden uit Kreta ruiken, proeven en voelen!

Afbeelding: LOES

Wanneer?
3 februari 2018 van 11.00 tot 15.00 uur
Organisator
LOES
info@puurloes.nl
Locatie:
Oude Veer 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.