Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Disco zwemmen (6 t/m 12 jaar)

Disco zwemmen (6 t/m 12 jaar)

Vrijdagavond 2 februari a.s. organiseert Jeugd & Jongerenwerk Papendrecht in samenwerking met Sportcentrum Papendrecht een kinderdisco voor alle Papendrechtse kids van 6 t/m 12 jaar. De disco wordt gehouden in het Doelgroepenbad van Sportcentrum Papendrecht van 19.00 - 21.00 uur.

Het disco zwemmen heeft een andere opzet dan jullie gewend zijn. De kinderen moeten in het bezit zijn van minimaal een zwemdiploma A. Ouders mogen niet mee het zwembad in, maar kunnen uiteraard gebruik maken van de Horecaruimte op de eerste etage.

Deze samenwerking is op korte termijn tot stand gekomen, vandaar dat de details anders zijn dan bij andere disco's.

De entree bedraagt € 3,25 per persoon (dit is een éénmalige actieprijs).

De kids kunnen deze avond naar hartenlust zwemmen/dansen en meedoen aan diverse spelletjes. De muziek wordt verzorgd door de vaste dj's Kristian & Jaro van Jeugd & Jongerenwerk Papendrecht.

Ouders worden verzocht hun kinderen om 21.00 uur binnen op te halen.

Wanneer?
2 februari 2018 van 19.00 tot 21.00 uur
Locatie:
Sportcentrum Papendrecht, Burgemeester Keijzerweg 110
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.