Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

BWI Financieel café

BWI Financieel café

Op 1 februari 2018 is er Financieel Café in het gebouw Bij Bosshardt. U hoeft geen afspraak te maken, maar u kunt tussen 19.30 en 21.00 uur gewoon binnenlopen.

Bij het Financieel Café kan men (gratis) terecht voor vragen en advies op financieel gebied, zoals huur- en zorgtoeslag en het invullen van formulieren, zoals voor kwijtschelding gemeentelijke belastingen. Hulp nodig bij het ordenen van de thuisadministatie? Ook dan kunt u terecht bij het Financieel Café.

Bij eenvoudige vragen wordt men direct geholpen. Wanneer dat nodig is, wordt er eventueel doorverwezen naar een andere instantie, of kan een afspraak worden gemaakt bij het sociaal raadsliedenwerk. In het Financieel Café wordt men geholpen door onze sociaal raadsvrouw Grian de Haan. Zij wordt bijgestaan door enkele vrijwilligers.

Wanneer?
1 februari 2018 van 19.30 tot 21.00 uur
Locatie:
Bij Bosshardt Papendrecht, Staringlaan 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.