Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontmoetingspunt voor doven en slechthorenden

Ontmoetingspunt voor doven en slechthorenden

Ontmoeting is erg belangrijk. Maar waar gaat u heen als u slechthorend, laat doof of plotseling doof geworden bent? Dan wordt communiceren met anderen soms lastig. Kom daarom naar het ontmoetingspunt voor doven en slechthorenden voor ontmoeting, ontspanning en informatie.

Wat kunt u verwachten?
Inleiding door dhr. Raggers ( Stichting Plotsdoven en slechthorenden) waarvan u tips en informatie krijgt om met deze beperking om te gaan. Tevens heel belangrijk is de rode draad op alle dagen; het elkaar ontmoeten en informeren over opgedane kennis. Maar ook het luisteren al of niet met behulp van de tolken naar ervaringen, goede en slechte.

U en uw partner zijn van harte welkom. Toegang is gratis en een schrijftolk is aanwezig.
Vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld om teleurstelling te voorkomen. Voor meer informatie en/of opgave kunt u terecht bij Sterk Papendrecht, Pauline van der Kraan, tel. 078-6154741 of p.vdkraan@bwi-papendrecht.nl

Wanneer?
1 februari 2018 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Sterk Papendrecht - Pauline van der Kraan
078-6154741
p.vdkraan@bwi-papendrecht.nl
Locatie:
Seringenstraat 16
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.