Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Knutselen rondom het thema Ssst! De tijger slaapt

Knutselen rondom het thema Ssst! De tijger slaapt

In Bibliotheek Papendrecht is vandaag in het kader van De Nationale Voorleesdagen 2018 een activiteit. Kinderen kunnen komen knutselen rondom het thema Ssst! De tijger slaapt. Kom je ook een beestachtig kunstwerk maken? Anita van Workshops4kids helpt je bij het maken van foamklei potloodhouders van alle dieren die voorkomen in dit boek. Om zeker te zijn van een plekje, kun je je aanmelden via de website. Toegang is gratis.

Voorlezen is een feest!
Het voorlezen van een verhaaltje of het bladeren in een prentenboek zorgt voor het maken van herinneren bij kinderen. Ook heeft voorlezen een positief effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip. Daarom vinden ook dit jaar De Nationale Voorleesdagen weer landelijk plaats. In 2018 is dit van 24 januari t/m 3 februari. Ssst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Het prentenboek staat tijdens de Voorleesdagen landelijk centraal bij de vele activiteiten.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Papendrecht
Datum en tijd: Zaterdag 27 januari van 10.30 - 11.30 uur
Toegang: gratis | aanmelden verplicht via de website

Wanneer?
27 januari 2018 van 10.30 tot 11.30 uur
Organisator
Bibliotheek Papendrecht
Locatie:
Markt 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.