Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vrijblijvend kennismaken met Vief Zwanger

Vrijblijvend kennismaken met Vief Zwanger

Vief Sportief introduceert vanaf zaterdag 20 januari een nieuwe vorm van zwangerschapsbegeleiding: Vief Zwanger, een zwangerschapscursus waarbij alle kennis van ZwangerFit en zwangerschapsyoga wordt gecombineerd.

Sportbeoefening tijdens je zwangerschap wordt na 3 maanden vaak anders. Vrouwen krijgen angst voor het onbekende en bepaalde houdingen en bewegingen zijn vaak simpelweg niet meer mogelijk. De fysieke oefeningen die uit ZwangerFit komen, zijn kleiner en rustiger van aard. Door beide elementen van ZwangerFit (het bewust trainen van bepaalde spiergroepen) en zwangerschapsyoga (ontspanning, bewustwording en ademhaling) te combineren kun je op deze manier verantwoord, tot het eind van je zwangerschap in beweging blijven.

De cursus Vief Zwanger bestaat uit tien bijeenkomsten van anderhalf uur. Na de training van een uur, wordt er tijdens een kopje thee informatie gegeven over zwangerschaps gerelateerde onderwerpen. Aan bod komen onder andere de verschillende fases van de bevalling, soorten weeën, hormonen, toe te passen houdingen etc.

Op zaterdag 20 januari wordt de kick off van deze nieuwe cursus in Papendrecht gegeven. Ben je zwanger dan kun je je vrijblijvend opgeven voor een introductieles. Er is ruimte voor 12 deelnemers.
Aanmelden: info@viefsportief.nl

Wanneer?
20 januari 2018 van 08.30 tot 11.30 uur
Organisator
Sylvia Woudenberg
info@viefsportief.nl
Locatie:
PJ Troelstrastraat 100
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.