Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeugddienst: Ik wil jou van harte dienen

Jeugddienst: Ik wil jou van harte dienen

Vandaag is er een Jeugddienst in de Elimkerk, speciaal bedoeld voor jongeren vanaf 12 jaar. De spreker is Jenne Minnema van stichting Red een Kind. De muziek is in handen van Christian Verwoerd. Het thema is “Ik wil jou van harte dienen”. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd.

Wanneer?
14 januari 2018 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
De Elimkerk
Locatie:
P.C. Hooftlaan 178
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.