Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nicolas Joan & No sign of Harry Peat bij Trap Af

Nicolas Joan & No sign of Harry Peat bij Trap Af

Vandaag treden Nicolas Joan & No sign of Harry Peat op in Trap Af

Nicolas Joan:
Als Chris Cornell (Soundgarden/Audioslave) en Matthew Bellamy (Muse) een excentriek broertje zouden hebben, met een enorme megalomanie dan had hij hoogstwaarschijnlijk “Nicolas Joan” geheten. Nicolas Joan is de alter ego van Nico van Heiningen, ontwaakt door de aanhoudende drang tot creëren. Bijgestaan door Niek van Hese (bas) en Pim Kooiman (drums) vormen zij samen een powertrio dat stoeit met de norm en flirt met electronica. Constant in dialoog met schaduw en licht. Soms rauw & hoekig. Dan weer bezwerend, zonder oog te verliezen voor de song.

No sign of Harry Peat:
De rockband No Sign of Harry Peat is opgericht in 2014 met een no-nonsense mentaliteit: niet te moeilijk, maar wel superlekker. De muziek van de driemansformatie komt niet uit het hoofd, maar uit de tenen.

Meer informatie op de website

Wanneer?
13 januari 2018 van 21.30 tot 01.00 uur
Organisator
Oud Bruin Cafe 'De Trap Af'
info@cafedetrapaf.nl
Locatie:
Westeind 76
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.