Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jong in Papendrecht

Jong in Papendrecht

Jeugd en jongerenwerk Papendrecht heeft een fotoproject georganiseerd voor Papendrechtse jongeren. De jongeren hebben eerst een basiscursus fotografie gevolgd en zijn vervolgens met het thema ‘Jong in Papendrecht’ in hun achterhoofd op pad gegaan, en hebben door middel van foto’s vastgelegd hoe het is om jong te zijn in Papendrecht.

Het resultaat van dit project is een expositie waarin de jongeren hun beeld van Papendrecht geven.

Op zaterdag 13 Januari om 19.00 uur is de officiële opening van de expositie bij te wonen. Tijdens de expositie zijn er van elke deelnemer drie foto’s te zien en verder hangt er van elke deelnemer een foto op de “verkiezingsborden” in de verschillende wijken in Papendrecht.

Wanneer?
13 januari 2018 van 19.00 tot 22.00 uur
Organisator
Jeugd en jongerenwerk Papendrecht
Locatie:
P.C.Hoofdlaan 180
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.