Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstbomen- en vuurwerkafvalinleveren

Kerstbomen- en vuurwerkafvalinleveren

Kerstbomen- en vuurwerkafval kan woensdagmiddag 10 januari 2018 van 12.30 uur tot 16.00 uur op onderstaande locaties worden ingeleverd:
• winkelcentrum Wilgendonk
• winkelcentrum Westpolder
• Erasmusplein
• parkeerplaats Wieklaan (nabij ‘De Spil’)
• parkeerplaats bij rotonde G. van Dalenstraat/Zwaluwstraat, Westkil/Noordkil (rotonde parkeerplaats)
• gemeentewerf

Een ingeleverde kerstboom levert 50 cent op en een volle zak vuurwerkresten 1 euro. Ook voor kerstbomen- en vuurwerkafval die van 8 januari tot 10 januari 2018 bij de gemeentewerf worden ingeleverd, ontvangt u een vergoeding. Eerder is ook mogelijk maar dan zonder de vergoeding. Met meer dan tien kerstbomen kunt u alleen op de gemeentewerf – en niet op de aangegeven locaties - terecht. Alleen kerstbomen zonder kluit worden beloond; verwijder dus de eventuele kluit van de boom. De kerstbomen worden ter plaatse versnipperd.

Wanneer?
10 januari 2018 van 12.30 tot 16.00 uur
Organisator
Gemeente Papendrecht
Locatie:
Zie bovenstaand (Divers)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.