Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Uitnodiging jeugd (10-21 jaar) - Denk mee over activiteiten

Uitnodiging jeugd (10-21 jaar) - Denk mee over activiteiten

Wil jij (10-21 jaar) meebeslissen (en ook mee organiseren) over het activiteitenprogramma voor kids en jongeren van het Jeugd & Jongerenwerk in Papendrecht ? Dan is dit je kans om echt invloed te hebben.

Op donderdag 4 januari tussen 13.00 en 14.45 uur ben je welkom bij Jeugd Jongerenwerk Papendrecht (achter de Bibliotheek) om samen met ons plannen te maken voor nieuwe activiteiten (Bijvoorbeeld een festival) in Papendrecht. Na de eerste sessie gaan we ook echt aan de slag (samen met jou) om de organisatie echt op poten te zetten.

Doe je mee? Meld je dan snel aan via email

Wanneer?
4 januari 2018 van 13.00 tot 14.45 uur
Organisator
Jeugd en Jongerenwerk Papendrecht
info@openlimonade.nl
Locatie:
PC Hooftaan 180
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.