Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Familie Kerstdienst bij Agapè Christengemeente

Familie Kerstdienst bij Agapè Christengemeente

Familie Kerstfeest met traditionele en nieuwe kerstliederen. Medewerking verlenen: het Agapè Worshipteam en Kings' Kids. De Turning Point groep verzorgt een presentatie. Spreker is pastor Raymond de Vries. Na de dienst is er gelegenheid voor ontmoeting tijdens een Kerstlunch.

Wanneer?
24 december 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Agapè Christengemeente
kerkenraadagapegemeente@gmail.com
Locatie:
Prins Florisschool, Zuidkil 53
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.