Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schaatsen voor Het vergeten kind

Schaatsen voor Het vergeten kind

Schaatsen voor stichting "Het vergeten kind". Alle basisscholen in Papendrecht zijn benaderd voor deze schaatsactie. De leerlingen kunnen de inschrijfformulieren halen bij Nelson schoenenwinkel op winkelcentrum de Meent (of op school).

Ouders vergeet het formulier niet te ondertekenen! De uiterste inleverdatum is 22 december. 
Laten we er vandaag vanaf 17:30 uur een mooie schaatsavond van maken voor het vergeten kind!

Wanneer?
23 december 2017 van 17.30 tot 19.30 uur
Organisator
Winkelcentrum de Meent
Locatie:
op de ijsbaan op de Markt
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.