Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Volkskerstzang De Smarties & Les Chantres

Volkskerstzang De Smarties & Les Chantres

Swingende volkskerstzang in Papendrecht
Wie swingend het kerstweekend in wil gaan, moet vrijdagavond 22 december zeker naar de Volkskerstzang in de Betlehemkerk komen. Met een verrassende samenwerking van De Smarties en interkerkelijk koor Les Chantres, belooft het een sfeervolle, muzikale avond te worden. De koren zingen hun eigen kerstrepertoire, bundelen hun krachten bij diverse bekende kerstliederen en vragen de aanwezigen af en toe gezellig met hen mee te zingen. Een leuke avond voor jong en oud! Ideaal om je zoon of dochter mee te verassen als klein kerstcadeautje. Ben je trouwens nog op zoek naar een kerstcadeau? Kijk dan eens op www.cadeautjes.nl/kerstcadeau/voor-jongen.

De kerstzang begint om 20.00 uur en de deuren zijn om 19.15 uur open. Toegang is gratis. Er zal een collecte worden gehouden.

De Smarties
De Smarties is een alom geprezen gezelligheidskoor uit Papendrecht. Het koor is opgericht in 1997 en bestaat uit 110 zangers, mannen en vrouwen. Het koor staat onder leiding van dirigente Jolanda den Houter en wordt begeleid door accordeonisten, drummer en gitarist.

Les Chantres
Les Chantres is een interkerkelijk koor uit Papendrecht dat in 1989 is opgericht. Het gemengde koor bestaat uit ruim 80 leden en staat onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen. Het wordt begeleid door haar eigen muziekcombo.

Wanneer?
22 december 2017 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
De Smarties / Les Chantres
Locatie:
Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.