Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schrijf je in voor Schaatsen voor Het vergeten kind

Schrijf je in voor Schaatsen voor Het vergeten kind

Schaatsen voor stichting "Het vergeten kind". Alle basisscholen in Papendrecht zijn benaderd voor deze schaatsactie. De leerlingen kunnen de inschrijfformulieren halen bij Nelson schoenenwinkel op winkelcentrum de Meent (of op school).

Ouders vergeet het formulier niet te ondertekenen! De uiterste inleverdatum is 22 december. 
Laten we er 23 december 2017 vanaf 17:30 uur een mooie schaatsavond van maken voor het vergeten kind.

Wanneer?
22 december 2017 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Winkelcentrum de Meent
Locatie:
Nelson schoenwinkel, Meentpassage 35
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.