Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

PCOB traditionele adventsbijeenkomst

PCOB traditionele adventsbijeenkomst

Vandaag houdt de PCOB-afd. Papendrecht weer de traditionele adventsbijeenkomst. Rond elf uur 's morgens beginnen we met een gezellig samenzijn, onder genot van een drankje en een hapje en rond 12:00 uur gebruiken we met elkaar een heerlijke lunch. Er is soep, er zijn belegde broodjes en een fruitje. Wel even aanmelden bij secretaris Arie de Groot, tel. 078 6154141, de kosten zijn € 9,00 p.p.

Het middagprogramma begint om 2 uur en duurt tot 4 uur. Er is een afwisselend programma samengesteld met zang, gedichten, een overdenking en een kerstverhaal. In de pauze is er koffie met kerstkrans. We hopen op een goede opkomst en een fijne middag. De bijeenkomst wordt gehouden in de grote zaal van de Elimkerk aan de P.C.Hooftlaan.

De Afdeling Papendrecht van de PCOB stelt zich ten doel de geestelijke en materiële belangen van de oudere inwoners van Papendrecht in de meest uitgebreide zin te behartigen. De PCOB heeft een interkerkelijke basis en werkt vanuit de rijkdom die we als christenen delen. De PCOB hecht aan haar christelijke identiteit. Naast de PCOB is er in Papendrecht ook een afdeling van de neutrale ouderenbond Anbo. De rooms katholieke ouderenbond KBO heeft in Papendrecht wel leden maar geen zelfstandige afdeling. Waar mogelijk werken de drie ouderenbonden samen, zoals bij de organisatie in Papendrecht van de Zomerschool, waar tijdens de voor senioren soms (te) stille zomermaanden een keur aan gezellige activiteiten wordt geboden, zoals bustochten, fiets en wandelexcursies, workshops etc.

Wanneer?
21 december 2017 van 11.00 tot 16.00 uur
Locatie:
de Elimkerk, P.C. Hooftlaan 178
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.