Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerst Open Coffee - Laat je licht stralen

Kerst Open Coffee - Laat je licht stralen

Het is alweer december, de feestdagen komen er weer aan. 21 december is de kortste dag van het jaar. Een tijd die vraagt om licht en gezelligheid. We gaan er dus een feestelijke en gezellige Open Coffee van maken! Met kerstversiering, warmte en lekkers.

We zijn dit keer te gast bij 't Winkeltje in Papendrecht. Een initiatief van de Stichting Traveling Light. Marja Verschoor Verschoor-Meijers zal er iets over vertellen.

Voor 5,- euro onbeperkt koffie en/of thee met wat lekkers erbij. De 5,- euro komt ten goede aan de Stichting Traveling Light. Neem gerust iemand mee!OPROEP
Helaas gaat John de organisatie van de Open Coffee Papendrecht verlaten m.i.v. 1 januari 2018. We zijn dus op zoek naar een mede-organisator. Lijkt het jou leuk om samen met ons de Open Coffee Papendrecht te organiseren? Laat het ons weten info@opencoffeepapendrecht.nl.

Wanneer?
20 december 2017 van 09.00 tot 11.00 uur
Organisator
Open Coffee Drechtsteden
info@opencoffeepapendrecht.nl
Locatie:
Twinkeltje, Korenbloemstraat 20
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.