Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag en kerstmarkt Fideel en Variant

Open dag en kerstmarkt Fideel en Variant

Vandaag houden sociale wijkwinkel Fideel en activiteitencentrum Variant aan de Albert Schweitzerstraat van 10.00 tot 16.00 uur een open dag en een kerstmarkt. Cliënten van deze dagbesteding van de Gemiva-SVG Groep geven demonstraties van het maken van producten en verkopen vooral kerstproducten. 

Op de kerstmarkt zijn de verschillende activiteitencentra van de Gemiva-SVG Groep uit de regio Drechtsteden aanwezig om hun producten te verkopen. Dat varieert van kerstversieringen, woonaccessoires tot bakproducten uit de bakkerijen in de regio. Vooral kaarsen zijn in deze tijd van het jaar populair. Er zijn verschillende soorten handgemaakte kaarsen te koop.

Wanneer?
19 december 2017 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Sociale wijkwinkel Fideel en activiteitencentrum Variant
Locatie:
Albert Schweitzerstraat 115
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.