Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstconcert Vocal Groep Special

Kerstconcert Vocal Groep Special

De Culturele Raad Papendrecht organiseert zaterdag 16 december 2017 een optreden van vocalgroup Special in de bibliotheek van Papendrecht van 10:45 tot 12:00 uur. Het thema van het concert is: Van het duister naar het licht. Als alles duister is van de Taizé, is de opening a capella gezongen. Verschillende liedjes komen aan bod: veel mooie, oude, soms bijna vergeten Kerstliedjes, via André Rieu naar het Kerstlicht met herkenbare songs van vroeger en nu. Met een Holy Night van Special en een gezamenlijk gezongen: "Stille Nacht" wordt het concert besloten. Er wordt solo en meerstemmig gezongen.

Vocalgroup Special
5 stemmen en een piano, zang: Rosanne Bakker, Karin van Mourik, Liesbeth van der Giessen, Jan Gosker, Tim van Rekeren onder begeleiding met piano: Anneke den Breeker - Schijvens.

Praktische informatie
Datum: zaterdag 16 december
Tijd: 10.45 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Papendrecht
Toegang: Gratis

Wanneer?
16 december 2017 van 10.45 tot 12.00 uur
Organisator
Culturele Raad Papendrecht
Locatie:
Bibliotheek Papendrecht, Markt 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.