Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kom Kerstproeven op de Westpolder

Kom Kerstproeven op de Westpolder

Vandaag is er tijdens de openingstijden van het winkelcentrum een heerlijke kerstproeverij op het middenplein. Kom gratis de primeurs voor de feestdagen proeven. O.a. Ambachtelijke kaasspecialiteiten, erwtensoep, diverse broodsoorten en nog veel meer.

Wanneer?
16 december 2017 van 00.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Winkelcentrum Westpolder aan de Jan van Goyenstraat
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.