Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstborrel Samen Leren

Kerstborrel Samen Leren

Kom gezellig bij en met Samen Leren het einde van het jaar afsluiten! Een leuke ontmoeting samen met docenten, ouders,leerlingen en andere genodigden. Onder het genot van een hapje en drankje kun je kennismaken met Samen Leren en tevens met de nieuwe locatie.

De docenten vertellen u graag over hun activiteiten en over hun werkwijze. Ook introduceren we ons nieuwe bedrijf Global Languages.

Even bijpraten, ontspannen en genieten. Iedereen is welkom en neem gerust iemand mee.

Wanneer?
15 december 2017 van 17.00 tot 19.30 uur
Organisator
Samen Leren
info@samenleren.com
Locatie:
de Biezen 40
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.