Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Website maken (12-21 jaar)

Workshop Website maken (12-21 jaar)

Heb jij altijd al een eigen website willen maken?
Kom je uit Papendrecht en ben je tussen de 12 en 21 jaar, geef je dan snel op.

Het Jeugd en Jongerenwerk Papendrecht organiseert vandaag in samenwerking met Vincent van de Water van Flow Agency een workshop website maken. In deze 3 uur durende workshop maak je je eigen website in de meest basic vorm. Je werkt hierbij vanuit een standaard template met als einddoel een eigen webpagina. Je moet voor deelname wel in het bezit zijn van een laptop, een logo of foto en tekst voor op de website.

De workshop is op de locatie van het jeugd en jongerenwerk Papendrecht. Deelname is gratis.
Je moet je wel even voor 4 december inschrijven via: C.nandoe@papendrecht.nl. Wees snel want vol is vol.

Wanneer?
12 december 2017 van 18.30 tot 21.30 uur
Organisator
Jeugd en Jongerenwerk Papendrecht
C.nandoe@papendrecht.nl
Locatie:
P.C. Hooftlaan 180
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.