Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

The Stiff in de Trap

The Stiff in de Trap

Deur open: 20:00 uur
Aanvang:    22:00
Entree: gratis

Vandaag treedt The Stiff op in de Trap. De band is opgericht in 2011 en bestaat uit 'oudere jongeren' met hun roots in het punk-tijdperk.
De bandleden hebben bij elkaar bijna een eeuw aan band- en podiumervaring en zijn nu, via allerlei muzikale omzwervingen weer terug op het oude nest. Met veel enthousiasme en een vette knipoog brengt The Stiff de periode 1976-1982 weer helemaal terug.

Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer?
9 december 2017 van 22.00 tot 01.00 uur
Organisator
Oud Bruin Cafe 'De Trap Af'
info@cafedetrapaf.nl
Locatie:
Westeind 76
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.