Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Excelsior Papendrecht zamelt spullen in voor Winterfair

Excelsior Papendrecht zamelt spullen in voor Winterfair

Op 29 en 30 december zal bij Excelsior weer een gezellige Winterfair gehouden worden, waarbij natuurlijk de boeken- en kledingmarkt niet zullen ontbreken. Daarom worden op zaterdag 09 december as. zowel kleding in alle maten, als boeken, LP’s, singles en CD’s ingezameld.

Deze spullen kunnen vandaag tussen 9.30 en 11.30 uur worden afgegeven bij Excelsior. (Ingang via schoolpleinzijde, met de auto bereikbaar langs Sauna Papendrecht)

Wanneer?
9 december 2017 van 09.30 tot 11.30 uur
Organisator
Muziekvereniging Excelsior
Locatie:
Rembrandtlaan 206
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.