Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met ... Elly Kans

Koffie met ... Elly Kans

Heeft u zin in ‘koffie met…’?
Vandaag bent u van harte welkom op de koffie bij de Bibliotheek Aanzet.  Vandaag schuift Elly Kans aan met zelf gehaakte engeltjes en vertelt o.a. hoe zij deze maakt.

Deze ochtenden worden georganiseerd om onder het genot van een kop koffie met elkaar in gesprek te gaan. Voor de gezelligheid en om mensen te ontmoeten. Wij zorgen er voor dat de koffie klaar staat tussen 10.30 – 12.00 uur. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Wanneer?
5 december 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
BWI Papendrecht
Locatie:
Bibliotheek Papendrecht, Markt 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.