Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopkoffie Zorg met Elkaar

Inloopkoffie Zorg met Elkaar

December is weer aangebroken! Dat vieren we graag met het netwerk, tijdens onze feestmaand inloopkoffie. Net als elke andere inloopkoffie, maar dan feestelijk! Verwacht kruidnoten, gevulde speculaas, warme chocolademelk met slagroom…. En natuurlijk goede gesprekken!

Let op! De inloop is sinds oktober vanaf 11.00 uur tot 13:30. Behoefte aan een persoonlijk gesprek? Maak ervoor in de ochtend even een afspraak.

De inloopkoffie van Zorg Met Elkaar is open voor iedereen! Zzp’ers, mantelzorgers, vrijwilligers en overige geïnteresseerden. Vandaag kun je vrijblijvend langskomen. Ook als je nog geen lid bent van Zorg Met Elkaar ben je welkom.

De inloopkoffie is een goede manier om te komen kennismaken met Zorg Met Elkaar, maar ook om het contact met je mede-zelfstandigen te onderhouden. Je kunt er terecht met vragen en je ervaringen, uitdagingen en problemen delen met anderen. Dit alles in informele sfeer, onder het genot van een kopje koffie.

Toegang gratis.

Inschrijven is niet verplicht, maar kan via de website. Vooral als je voor de eerste keer komt is dit wel handig!

Wanneer?
4 december 2017 van 11.00 tot 13.30 uur
Organisator
ZorgMetElkaar
06-21857719
info@zorgmetelkaar.nl
Locatie:
Nieuwland Parc 73
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.